Бившият президент на Спартак Москва Андрей Червиченко коментира скандален начин отказа

...
Бившият президент на Спартак Москва Андрей Червиченко коментира скандален начин отказа
Коментари Харесай

Руски бизнесмен: Българите са професионални предатели

Бившият президент на " Спартак " Москва Андрей Червиченко разяснява скандален начин отхвърли на " Левски " да организира приятелски мач с съветския гранд.

" Ще направя малко странствуване в историята - българите са професионални предатели. Това е народ, който непрекъснато предава Русия. Във всички войни са срещу нас, нищо че най-вече викат, че сме братя. Дали съм изумен? Поведението им не ме учудва. ", пред съветския сайт Championat.com.

Андрей Червиченко в последните години се занимава със строителен бизнес. Преди това бe обвързван с една от огромните нефтопреработвателни компании в Русия - " Лукойл ".

Ръководството на " Левски " се отхвърли от контролите със " Спартак " (Москва) и " Урал ". Шефовете на " сините " бяха подложени на напън от почитатели поради решението да играят против съветски тимове поради войната в Украйна. Те трябваше да са общо 3, само че първата от тях с " Краснодар " пропадна по решение точно на противника на родния гранд. Сега на " Герена " оповестиха, че не желаят да внасят допълнитено напрежение по оста клуб-привърженици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР